Vadovo metų veiklos ataskaita
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Geografijos olimpiada,, MANO GAUBLYS‘‘

Vasario 28 d. KTU Inžinerijos licėjuje (S. Lozoraičio g.) vyko Kauno miesto mokyklų 6 - 8 klasių mokinių XIII geografijos olimpiada „Mano gaublys“ 2024, kurioje dalyvavo mokiniai, aktyviai besidomintys geografija. Mokiniai atliko Lietuvos geografijos mokytojų asociacijos parengtas užduotis. Dalyviai rungėsi savo klasės kategorijoje. Šiais metais užduotis geriausiai sekėsi atlikti 7 klasės mokiniams Pauliui Lekūnui, kuris užėmė  šeštąją vietą ir  Ugnei Poderytei, užėmusiai septintąją vietą (iš visų 17). Gerai sekėsi ir 6 klasės mokiniams Nojui Krugliakovui bei Gustei Čirūnaitei. Džiaugiamės visų rezultatais ir sveikiname visus dalyvavusius olimpiadoje ir linkime nenusiminti, jei šiais mokslo metais nepavyko laimėti.

Parengė geografijos mokytoja Ramunė Vaitiekūnienė

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.