Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

,,STATOM PAUKŠČIAMS NAMELIUS‘‘

Antrokų klasė tiesiog skambėjo nuo grąžtų ir plaktukų bildesio! Vaikai dalyvavo edukacijoje,, Statom paukščiams  namelius''. Tokios patirties mokiniai dar niekada neturėjo! Tiek daug sužinota! Edukacijos metu jie susipažino su paukščių įvairove, jų gyvenimo būdu, dauginimusi, apsauga. Aptarė paukščius - pavasario pranašus. Čiupinėjo, lietė medieną, iš kurios gaminami inkilai. Sužinojo, kur ir kaip kabinti inkilus. Juos gamino. Klausė paukščių balsų ir bandė juos pažinti. Tai, ką sužinojo apibendrino teste. Pakabinę inkilus mokyklos sode, stebės jų gyventojus. Įdomu, koks paukštis apsigyvens namelyje?

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.