Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Projektas,, SVEIKOS GYVENSENOS ĮTAKA AUGANČIAM ORGANIZMUI‘‘

Projektinės veiklos dieną antrokai susipažino su pasirinkto projekto,, Sveikos gyvensenos įtaka augančiam organizmui" tikslais ir kibo į darbą. Jie atpažino ir tyrinėjo įvairius maisto produktus, kūrė ,,ugnikalnį", aiškinosi, kodėl  mielės ,,vaikšto". Vėliau matavo, svėrė, visai nebijodami suklysti... Nagrinėjo litrą ir kilogramą, juos lygino. Ragavo, uostė, lietė, kramtė ir kėlė prielaidas, apibūdino įvairius prieskonius, sužinojo, kuo jie naudingi. Galiausiai, pasiskirstę grupėmis, atsirinko tinkamus maisto produktus ir kūrė maisto piramidę, kurią dar patobulinę, pristatė kitų grupių nariams. Laukiame kitos projektinės veiklos dienos!

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.