Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

UŽSIENIO (RUSŲ) KALBOS PRAKTINIS PROJEKTAS,,LITERATŪRINĖ UOGIENĖ‘‘

Baigėsi visą mėnesį trukęs Kauno miesto mokyklų 5-12 klasių mokinių rusų (gimtosios ir užsienio) kalbos praktinis projektas „Literatūrinė uogienė“, kurį organizavo Kauno švietimo inovacijų centras. Jo tikslas – ugdyti mokinių komunikavimo, iniciatyvumo ir kūrybingumo kompetencijas, įgyvendinti įtraukiojo ugdymo principus. Projekte dalyvavo 6 klasės mokiniai ir jų šeimos nariai. Mokiniai rusų kalbos pamokoje susipažino su rusų rašytojo A. Gribojedovo biografija, vertė senovinį jo šeimos morkų uogienės receptą, virė uogienę konsultuodamiesi su šeimos nariais bei technologijų mokytoja. Dailės pamokoje kūrė jai logotipą ir gamino etiketes. Projektas baigėsi Gerumo pamoka ir uogienės skanavimu.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.