Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Konkursas ,, Sveikatiados pietų lėkštė“

Mokykla jau ne vienerius metus dalyvauja respublikiniame,, SVEIKATIADOS‘‘ projekte. Šiais mokslo metais organizatoriai pasiūlė ugdymo įstaigoms įsitraukti į konkursą,, Sveikatiados pietų lėkštė“. Konkursu siekiama ugdyti vaikų sveikatai palankius mitybos įgūdžius, įprotį pietauti ugdymo įstaigoje, skatinti rinktis sveikatai palankų maistą ir mažinti maisto švaistymą. 6 klasės mokinė Urtė Kropaitė pasiūlė patiekalą  ,,Daržovių blynai“. Mokinė pateikė patiekalo receptūrą, o biologijos mokytoja Janina Žukauskienė ir klasės vadovė Audronė Kašėtienė pasirūpino, kad mokinės klasės draugai jų galėtų paskanauti. Dėkojame Urtei už blynų receptą, Emilijai Juodytei už padovanotas daržoves ir valgyklos darbuotojoms, kurios blynus iškepė. Daržovių blynai – puikus pietų patiekalas!

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.