Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

LIETUVIŲ KALBOS IR LITERATŪROS PAMOKA MUZIEJUJE

5-8 klasių mokiniams lietuvių kalbos ir literatūros pamoka antradienį vyko Maironio lietuvių literatūros muziejuje. 5,7 ir 8 klasių mokiniai susidomėjo edukacija,, Maironio namų kodas‘‘. Mokiniai su poeto kūryba susipažino naudodamiesi telefonu, nuskaitančiu QR kodą, o šeštokai pasirinko programą,, Išmanyk Maironį‘‘. Jiems teko iš mažų užuominų sudėlioti poeto gyvenimo etapus, o iš gidės pasakojimo vaikai sužinojo daug įdomių detalių apie Maironio pomėgius ir asmenybę. Ir, žinoma, kaip, būnant pagrindinėje miesto aikštėje, neaplankysi Kauno žaliaskarės! 

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.