Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

ADVENTO RYTMETYS,, Po žvaigždėjančiu dangum...

Visą gruodžio mėnesį tęsiasi Adventas (Atėjimas) – tai prieškalėdinis susikaupimo, apsivalymo, pasiruošimo laikotarpis, vykdant gerumo, gailestingumo darbus, laukiant Kristaus atėjimo šventės – Kalėdų.  Tai labai tinkamas metas susitaikyti, atsiprašyti, įsipareigoti, pasižadėti kiekvieną dieną padaryti kažką gero, pasakyti gerą, gražų žodį - palinkėjimą į Advento pažadų ir gražių žodžių, paslapčių dėžutę. Antrąjį Advento sekmadienį uždegta Betliejaus žvakė, primenanti mums Betliejaus šviesą, pranešusią pasaulio Atpirkėjo atėjimą į žemę, gruodžio 12 d., antradienį kvietė 1, 3, 4 klasių mokinukus ir mokytojas į netradicines, integruotas atviras tikybos-etikos, pasaulio pažinimo pamokas į fojė, prie Advento vainiko. Pamokose kalbėjomės apie Advento liturginio laikotarpio prasmę; kūrėme aplink vainiką dar vieną vainiką, išsiaiškinome kiekvieno simbolio reikšmę ir prasmę; deklamavome eilėraščius, giedojome giesmes, dainavome dainas.

Tikybos mokytoja Dalia Bajarūnienė

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.