Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

,,ŽALIOSIOS PASAKOS‘‘: KŪRYBIŠKUMO ir KULTŪRINĖS KOMPETENCIJŲ  UGDYMAS

Trečiokai Nacionaliniame M. K. Čiurlionio dailės muziejuje dalyvavo edukacijoje ,,Žaliosios pasakos: magiškos būtybės sapnuose”. Linksmai pasakojanti gidė įtraukė trečiokus į  žaliosios spalvos pasaulį: supažindino, kodėl žalia spalva simbolizuoja gamtą, magiją ir paslaptingumą, vaikai išgirdo, kas yra velniai, elfai, fėjos, undinės, drakonai ir kitos žalios spalvos būtybės, ir ką jos veikia pasakose. Mokiniai su dideliu užsidegimu iš gamtinių medžiagų (medžių šakų, vilnonių siūlų, plunksnų) susikūrė stebuklingą lazdelę, leidžiančią panorėjus susitikti su norimomis būtybėmis bei įveikti gyvenimo kelyje pasitaikančias negandas!

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.