Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

,,DĖDĖS RUDENĖLIO‘‘ ŠVENTĖ

Pasipuošę įvairių  vaisių, daržovių, rudeniškai nuspalvintų lapų personažais ir skambant nuotaikingai muzikai, darželinukai ir lopšelinukai sugužėjo į salę. Vyko lauktoji,, Rudenėlio šventė". Vaikai dainavo, deklamavo, žaidė, turtino žinias apie rudenį, jo gėrybes. Kiekvienos grupės vaikai šventėje jiems skirtame apskritime dėliojo mandalas iš gamtinės medžiagos. Visų nuotaika buvo puiki! Kiek džiaugsmo vaikams suteikė Kakės Makės pasirodymas! Tėveliai taip pat mielai įsitraukė į žaidimus kartu su vaikučiais. Šventės pabaigą vainikavo,, Rudenėlio‘‘ ir ,,Senelės" personažų rudens gėrybių dovanėlės vaikams. 

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.