Ugdymo planas
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

RUGSĖJO 1-OJI – MOKSLO IR ŽINIŲ DIENA

Rugsėjo 1-ąją – Mokslo ir žinių dieną mokyklos bendruomenė pasitiko kupina džiugios nuotaikos. Į šventę gausiai susirinko mokiniai ir darželinukai, tėveliai ir seneliai, mokytojai. Ypatingo dėmesio sulaukė pirmokai. Jiems buvo įteikti Lietuvos pirmoko pasai. Sveikindamas susirinkusiuosius mokyklos direktorius Kastytis Rupšys pasidžiaugė naujai įsteigta darželio grupe. Tai jau penktoji grupė įstaigoje. Renginyje buvo išsakyta daug nuoširdžių linkėjimų, o mokinių atliekamoje  programoje skambėjo dainos ir eilėraščių posmai. Po šventinės dalies salėje bendruomenė išsiskirstė į klases ir grupes susitikti su draugais ir mokytojais. Teskamba mokyklinis varpelis, teaidi vaikų juokas!

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.