Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

EDUKACIJA,,TELEFONAS 112''

Kauno Vaišvydavos mokyklos ikimokyklinukai sulaukė svečių iš Kauno priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos. Mokyklos kieme vyko edukacija ,,Telefonas 112". Patyriminės edukacijos metu gaisrinės mašinos ekipažas supažindino darželinukus su mašinos įranga, darbo specifika. Svečiai visiems priminė saugumo taisykles esant prie vandens, kelyje, būnant namuose. Vaikams labai patiko pasėdėti gaisrinės mašinos kabinoje, pasimatuoti ugniagesių rūbus, šalmus, pakilnoti gesinimo kranus, deguonies balioną. Dėdės gaisrininkai atsakė į gausiai užduotus klausimus. Tikėtina, kad po šio susitikimo gaisrininku svajoja tapti ne vienas edukacijos dalyvių!
Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.