Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt
STEAM PROJEKTŲ KONFERENCIJA,, AŠ IR PASAULIS''
Mokykla mokslo metus baigė skambiu akordu - mokykloje vyko 5-8 klasių STEAM projektinių veiklų pristatymo konferencija,, Aš ir pasaulis''. Mokiniai pristatė 11 integruotų projektų: ,,Chemija buityje'', ,,Lietuvos ir Vokietijos paukščiai'', ,,Šviesos spektras'', ,,  Autentiški lietuvių liaudies instrumentai'', ,,Užlietų kaimų istorijos'', ,,Vaišvydavos istorija'', ,,Nemuno vandenys angliškai'', ,,Gamtos išsaugojimas ateičiai'', ,,Mokyklos aplinkos biologinė įvairovė'', ,,Gamtos spalvų žaismas - organinio rašalo gamyba'', ,,Apie 10 Dievo įsakymų''. Mokiniai, vadovaujami mokytojų, parengė apibendrintą tyriminę medžiagą su išvadomis ir pristatė klausytojų auditorijai. ,,Puikus renginys!'' - reziumavo mokyklos bendruomenė.
 
 
 
Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.