Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

PILIETINĖ INICIATYVA,,VILTIES PAUKŠTIS‘‘

Mokykla prisijungė prie Tarptautinės komisijos nacių ir sovietinio okupacinių režimų nusikaltimams Lietuvoje įvertinti kvietimo bendrojo ugdymo įstaigoms paminėti Birželio 14–ąją – Gedulo ir vilties dieną. Šiemet minime 82–ąsias pirmųjų Lietuvos gyventojų trėmimų metines, kuomet per vieną savaitę iš Lietuvos buvo ištremta apie 17 500 žmonių.

Šių metų paminėjimui buvo pasiūlyta pilietinė iniciatyva „Vilties paukštis“. Mokyklos mokiniai, darbuotojai prisijungė prie iniciatyvos, ir pievelėje šalia koplytstulpio nutūpė būrys paukščių su juodu gedulo ženklu.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.