Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

MENO DIRBTUVĖS KTDM

Kauno taikomosios dailės mokykla pakvietė į kasmetinį ,,Menų dirbtuvių‘‘ renginį visus norinčius susipažinti su įvairiomis taikomosios dailės technikomis ir sau pasigaminti meno dirbinį. Renginiu susidomėjo 8 klasės mokinės Ineta, Rugilė ir Rusnė, kurios kartu su dailės ir technologijų mokytoja Dijana Skučiene nuvyko į dailės mokyklą. Merginos turėjo puikią galimybę išbandyti praktiškai keramikos degimo krosnį, stiklo dirbtuves, netgi dirbo su litavimo aparatu, kai reikėjo sujungti atskirus metalo gabalėlius. Merginos liko labai patenkintos naujomis patirtimis,, Meno dirbtuvių‘‘ renginyje.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.