Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

,,TALENTŲ ŠOU 2023‘‘

Besibaigiantys mokslo metai padovanojo bendruomenei labai spalvingą, emocingą ir uždegantį renginį  - mokykloje vyko,, TALENTŲ ŠOU 2023‘‘ . Į renginį užsiregistravo 17 dalyvių, sumaniusių  žiūrovams pristatyti įvairiapusius talentus: piešimą, pirštų miklumą ir greitą reakciją, šokį, gimnastiką, dainavimą, grojimą pasirinktu instrumentu. Visi dalyviai buvo pasitikti ir palydėti garsiais plojimais, sveikinimo šūksniais. Komisija III- iąją  vietą skyrė Lėjai Baranauskaitei (2 kl.) ir jos šokių partneriui Kajui, II- ąją -  Kamilei Kovalenko (2 kl.) už nepriekaištingai atliktą kūrinį smuiku, o I- oji vieta atiteko Smiltei Koklevičiūtei (3 kl.), atlikusiai gimnastikos kompoziciją,, Rožė‘‘! Žiūrovų simpatijų prizą pelnė pramoginių šokių atlikėja Estela Vaškelytė (5 kl.)!

Dėkojame visiems dalyviams, renginio organizatorei Rasai Žiūkienei, muzikos mokytojai Ramunei Lukoševičiūtei ir renginio vedėjai Gabrielei Vitkevičiūtei (7 kl.)!

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.