Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

TEATRIUKO VIEŠNAGĖ MOKYKLOJE

Mažieji darželinukai ir pradinukai sulaukė svečių: atvyko vaikų pamėgtas teatriukas,,Smagumėlis'' ir parodė vaikams spektaklį,,Beždžionėlės Lulu nuotykiai''. Vaikai greitai įsitraukė į spalvingą spektaklio atmosferą, plojimais ir džiaugsmingais šūksniais palaikė nenustygstančią beždžionėlę.
Spektaklis skatina skaityti knygas, nes ten galima rasti visus norimus atsakymus. Moko tikėti sėkme ir nuolat bandyti ją pagauti, tačiau ir būti dėmesingais kiekviename žingsnyje, aklai nepasitikėti kiekvienu sutiktu asmeniu. Taip pat neužriesti nosies kuomet nusišypso sėkmė. Primena kaip svarbu turėti draugų, nes jie gali padėti, kuomet atrodo, kad išeities nebėra. Priverčia pamąstyti, kad augame skirtingose aplinkose ir įvairius dalykus suprantame skirtingai, tačiau ragina nebijoti siekti svajonių, ir tikslų. O taip pat akcentuojama, kokia svarbi yra laisvė!
Žiūrovai liko patenkinti pamatytu spektakliu savo mokykloje!
Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.