Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

SU LIETUVOS NEPRIKLAUSOMYBĖS ATKŪRIMO DIENA!

Mokyklos bendruomenė šventiškai sutiko Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 33-ąsias metines. Visa bendruomenė rinkosi į salę ir dalyvavo programoje. Renginyje skambėjo dainos, skambios poetų eilės, o ketvirtokai net pašoko polką! Istorijos mokytoja pateikė Nepriklausomybės atkūrimo įvykių chronologiją 3D vizualizacijoje, o direktorius įteikė mokiniams paskutinių konkursų ir olimpiadų apdovanojimus. Po minėjimo salėje renginys tęsėsi kieme: šventės dalyviai įsijungė į pilietinę iniciatyvą,,Gyvasis tautos žiedas''. Džiaugiamės ir didžiuojamės gyvendami LAISVĖJE!
Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.