Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt
PRIZININKAI KONKURSE,,LIETUVA - MANO ŠIRDYJE''
Didelė sėkmė lydėjo mokyklos jaunučių ansamblį,,Dainorėliai'' Kauno miesto ugdymo įstaigų 1-12 klasių mokinių kūrybinės raiškos konkurse,,Lietuva - mano širdyje''. Ansamblio dalyvės, 2-3 klasės mergaitės, išraiškingai atliko lietuvių liaudies dainą,,Tu, šalele Lietuvos''. Komisiją ir žiūrovus papirko mergaičių nuoširdumas, didelė įtaiga ir puikiai perduota kūrinio nuotaika. Užimta III vieta, pelnytas diplomas ir taurė labai pradžiugino visą mokyklos bendruomenę, Mergaites ruošė muzikos mokytoja Ramunė Lukoševičiūtė, konkurso atributiką kūrė dailės mokytoja Dijana Skučienė.
Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.