Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

SĖKMINGA  STEAM BŪRELIO VEIKLA

Mokykloje sėkmingai savo veiklą vysto pradinio techninio modeliavimo būrelis iš Mokinių techninio kūrybos centro. Pradinių klasių vaikai užsiėmimų metu atlieka integruotas modeliavimo, civilinės inžinerijos, matematikos,fizikos mokslų užduotis. Jų rankose, padedant būrelio vadovui Zenonui Petraičiui, gimsta lėktuvų, automobilių, kitų techninių priemonių modeliai. Taip vaikai ne tik vysto pažinimo, kūrybiškumo kompetencijas, bet ir daug komunikuoja, susipažįsta su šalies pasiekimais aviacijos, inžinerijos srityse, o savo namus puošia pačių pasigamintais modeliais.
Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.