Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt
KAUNIUKO VELNIUKO PASAKOS
Prieš pat žiemos atostogas pirmokai sėdo į autobusą ir lankė žymias gimtojo miesto vietas. Kelionėje juos lydėjo personažo Kauniuka Velniuko audio gidas. Klausydami gido vaikai išgirdo pasakojimus apie Kauno pilies, Laisvės alėjos, Rotušės, senojo pašto, senamiesčio kūrimąsi ir  gyvavimą. Aplankė M. K. Čiurlionio, A. Žmuidzinavičiaus muziejus ir sužinojo, iš kur būtent pabėgo Velniūkštis Kauniukas. Vėliau aplankė miesto apžvalgos aikštelę, stebėjo miestą ir senamiestį iš aukšto. Ypatingo keliauninkų susidomėjimo sulaukė kėlimasis Žaliakalnio funikulieriumi. Pirmokai ir ateityje norės pratęsti pažintį su įdomiuoju Kauniuku Velniuku.   
Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.