Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt
STEAM IR SVEIKOS GYVENSENOS EDUKACIJOS
Pirmokai reguliariai dalyvauja įvairiose edukacijose. Šįkart, dalyvaudami ,,Bandymų ir eksperimentų'' bei ,,Judesio inovatorių''edukacijose Saugaus vaiko mokykloje, mokiniai gilino pažinimo ir sveikos gyvensenos kompetencijas. Jaunieji bandytojai nėrė į STEAM: susipažino su spalvų spektru, patys mokėsi maišydami spalvas išgauti norimą spalvą, piešė ant pieno ir netikėtai suprato, kad pienas turi riebalų! Ypatingo mokinių dėmesio sulaukė ledo ir garų gaminimo mašinos. 
Antra edukacija,,Judesio inovatoriai'' ugdė mokinukų vikrumą, pusiausvyrą, gebėjimą džiaugtis laimėjus, tačiau teigiamai priimti ir pralaimėjimą. 
Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.