Administracinė informacija
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

PILIETINĖ AKCIJA,,ATMINTIS GYVA, NES LIUDIJA‘‘

,,Šiemet 32-ą kartą minima Sausio 13-oji, arba Laisvės gynėjų diena, yra kitokia, nei iki šiol – Rusijos agresijos Ukrainoje kontekste ji skaudžiai primena, kad laisvė ir nepriklausomybė, deja, nėra duotybė‘‘, - sakė istorijos mokytoja D. Savickienė, pradėdama Sausio 13-osios pilietinę akciją „ Atmintis gyva, nes liudija‘‘.

 8 val. ryto vienybės bei atminimo laužą bei žvakutes languose uždegėme visi tie, kurių atmintis gyva, kuriems ši diena primena, kad Sovietų Sąjungos kariniams daliniams naktį iš sausio 12-os į 13-ąją šturmuojant Vilniaus televizijos bokštą bei Radijo ir televizijos komitetą žuvo 14 žmonių, šimtai buvo sužeista – tokia buvo Lietuvos laisvės kaina.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.