Administracinė informacija
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

AKCIJA,,AŠ IR TU - ATSARGŪS, KAI SLIDU''

Gruodžio viduryje mokiniai dalyvavo kasmetinėje respublikinėje akcijoje „Aš ir tu – atsargūs, kai slidu“ ir turėjo galimybę priminti mums visiems bene svarbiausią saugaus eismo taisyklę – būtinybę vertinti saugų elgesį slidžiuose keliuose. Vaikai spalvino eismo situacijų atvirutes ir tokiu būdu siuntė žinutes vairuotojams, prašydami jų būti atidesniais kelyje. Padedami policijos pareigūnų mokiniai dalijo savo piešinius vairuotojams. Pradinių klasių mokiniai ir darželio paruošiamosios grupės vaikai šią žinutę ir kalėdinį sveikinimą skyrė savo tėveliams. Akcijos tikslas - formuoti eismo dalyvių saugaus elgesio įgūdžius -  pasiektas.
 
Neformaliojo švietimo būrelio mokytoja Nijolė Dilevičienė
Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.