Administracinė informacija
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

,,ŽIEMOS PUOKŠTĖ KMAIK 2022''
Mokykla glaudžiai bendradarbiauja su socialiniu partneriu - Kauno miškų aplinkos ir inžinerijos kolegija. Šįkart kolegija pakvietė mus į tarptautinę parodą – konkursą „Žiemos puokštė KMAIK 2022“. Mokyklos 8 klasės mokinės Martina Boeri ir Rusnė Razbadauskaitė konkursui pateikė kalėdinės dekoracijos darbus tema ,,Šviesk, Kalėdų žvaigžde!“, Mokinių darbai pateko tarp geriausių ir buvo apdovanoti 2 ir 3 vietos diplomais. Merginoms pasiruošti padėjo dailės ir technologijų mokytoja Dijana Skučienė. Labai džiaugiamės, kad renginio dalyvius pasveikinti buvo pakviestas mokyklos choras. Chorui vadovauja muzikos mokytoja Ramunė Lukoševičiūtė.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.