Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

SĖKMĖ SVEIKATINIMO KONKURSE!

Mokyklos 2 klasės mokiniai, vadovaujami klasės mokytojos Lolitos Jarašūnienės, labai sėkmingai pasirodė ikimokyklinio ugdymo įstaigų vaikų, 1-4 klasių mokinių Kauno miesto sveikatinimo konkurse,,VIRTUALUS ŠUOLIS''. Jie užėmė garbingą 3-ąją vietą ir pelnė Laureato diplomą bei taurę. Mokiniai labai mėgsta sportuoti, žaisti, atlikti įvairias sveikatinimo užduotis. Jie energingai dalyvauja ne tik fizinio lavinimo pamokose, bet ir lanko mokyklos bei miesto būrelius. Mokykla jau kelerius metus dalyvauja,, Aktyvios mokyklos'' ir ,,Darnios mokyklos'' projektuose. Čia mus taip pat lydi sėkmė!
Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.