Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

,,KAUNO VAIKAI ŠYPSOSI‘‘

Šiais metais toliau tęsiama Kauno m. savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro organizuojama burnos higienos įgūdžių ugdymo programa „Kauno vaikai šypsosi“. Programos tikslas – vaikų burnos higienos įgūdžių formavimas, kryptingai ugdant ir formuojant vaikų taisyklingus ir ilgalaikius burnos higienos įgūdžius. Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Rasa supažindino ,,Ežiukų‘‘, ,,Voveriukų‘‘ ir ,,Lapiukų‘‘ grupių vaikus, kaip valytis dantukus, kad jie būtų sveiki ir gražūs. Vaikai 3 mėnesius su mokytojų pagalba kiekvieną dieną ugdymo įstaigoje valysis dantukus, mokysis taisyklingų dantų valymo judesių ir burnos higienos taisyklių.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.