Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

ANTROKŲ EDUKACIJOS PERKŪNO NAME

Antrokai apsilankė Perkūno name ir dalyvavo edukacijose,, Vaikų žaidimai “ bei ,,Žvakių liejimas”. Edukacijos vyko seniausiame Kauno name – Perkūno name. Jaunieji lankytojai  susipažino su Renesanso kultūra, o konkrečiau – su 1560 metais, kuomet buvo nutapytas Piterio Breigelio Vyresniojo (oland. Pieter Bruegel, apie 1525–1569 m.) paveikslas „Vaikų žaidimai“. Remiantis šiuo paveikslu vaikai, susiskirstę grupėmis,  patys atkūrė jame pavaizduotus istorinius žaidimus. Pabaigoje palygino šiuos žaidimus su šiuolaikiniais, šiandien žaidžiamais, vaikų žaidimais, patys pašoko ir pažaidė. O kaip smagu buvo išsilieti sau žvakę, kuri savo kvapu dar ilgai primins kruopštų darbą!

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.