Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Pasaulinės Žemės ir Pasaulinės Vandens dienos minėjimas

Kovo 23 d. mokykloje vyko Žemės dienos ir Vandens dienos minėjimas.

Tikslas: ugdyti mokinių gamtamokslinį ir ekologinį sąmoningumą, atsakingą požiūrį į gamtą. 5 ir 7 klasių mokiniai rašė laiškus Žemei, vėliau juos eksponavo II a. stende. 5-8 klasių mokiniai žiūrėjo mokomuosius filmus apie atliekų rūšiavimą ir atsakinėjo į viktorinos klausimus apie aplinkos taršą, saugotinas teritorijas ir retus gyvūnus, rūšiavimą. ,,Gudročių‘‘ būrelio nariai į gamtos mokslų kabinetą pakvietė 3 klasės mokinius, kuriems pravedė pasaulio pažinimo pamoką „Eksperimentai mažiesiems“. Šios pamokos metu būrelio nariai pristatė parengtas skaidres ir stendinius pranešimus apie kylančias gamtosaugines problemas bei rodė eksperimentus su buityje naudojamomis medžiagomis. Pradinukai piešė ant pieno, traukė monetą iš vandens, nesušlapdami pirštų, stebėjo iš smėlio kylančią „faraono gyvatę“, dramblio dantų pastos gamybos procesą, mėgavosi lavos lempos grožiu.

,,Gudročių‘‘būrelio vadovė Vilija Jakubčionienė

 collage1

collage2

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.