Tyrimai ir analizės
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

,,OLYMPIS'' IR ,,KINGS'' 2021 M. RUDENS SESIJŲ KONKURSŲ PASIEKIMAI
Mokykla sulaukė 2021 m. rudens sesijų ,,Olympis'' ir ,,Kings'' konkursų pasiekimų dokumentų. ,,Olympis'' konkurse pelnėme 14 diplomų už 1 ir 2 lygio pasiekimus bei 4 padėkas. Džiaugiamės 4 kl. mokinės Estelos Vaškelytės, aštuntokų Akvilės Kavaliauskaitės, Arno Imšos, Dagilės Cirulytės ir Fausto Mankevičiaus aukštais pasiekimais. Faustas Mankevičius pelnė ne tik keturis diplomus, bet ir medalį. Tarptautiniame,,Kings'' konkurse geriausius rezultatus už matematikos, anglų kalbos, pasaulio pažinimo ir lietuvių kalbos parodė antrokai Jokūbas Kiaulakis, Smiltė Koklevičiūtė ir Jokūbas Vasiliauskas, penktokas Armandas Šulcas bei 7 klasės mokinys Gabrielius Garliauskas. Sveikiname ir linkime tolimesnės sėkmės!

 20220225 115611

kings koliažas 1

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.