Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Galerija

ŽIBINTŲ ŠVENTĖ
Kai naktis tokia ilga, kai saulės spindulių vos vienas kitas spėja pro debesų kepurę prasmukti, ateina laikas patiems dieną pailginti, trokštama šviesa akis nudžiuginti. Darželio grupių bendruomenė nuoširdžiai dirbo ir surengė ŽIBINTŲ ŠVENTĘ. Į renginį vaikai pristatė pačių įvairiausių žibintų. Dalyviams išmonės galima tik pavydėti! Žibintų gamybai buvo panaudotos įvairios antrinės žaliavos, tokios, kaip stiklainiai, maisto pakuotės, prie kitų pasirinkimų gražiai derėjo skobti moliūgai, o dekoravimui buvo pasitelktos visos augalų dalys, net žieminių gėlių svogūnėliai, kruopos, popierius...Žibintus per šventę užžiebė Vyriausioji gatvės Žibintininkė, kuri ir gražią pasaką susirinkusiems pasekė. Dar ilgai gatvelėje neužgeso žibintai o jų šiluma jaukiai sušildė visų dalyvių širdis.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.