Teisinė informacija
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

MOKYTOJAI IMPRESIONISTŲ KŪRYBOS PARODOJE

Mokyklos mokytojai, vedini entuziazmo ir pažinimo džiaugsmo, mokinių atostogų popietę nusprendė skirti gilesnei pažinčiai su žymiausių impresionistų kūryba ir apsilankė parodoje „Pasaulio dailės lobynai: nuo Monė iki van Gogo“. Parodoje susipažinome su 10 žymiausių impresionistų kūryba. Kolekciją sudaro net 21 sertifikuotas, originalaus dydžio ir originalia technika (aliejumi ant drobės) dailininkų pertapytas kūrinys. Parodai atrinkti kūriniai, kurie yra įėję į meno istoriją, o jų originalai kabo didžiausiose pasaulio meno galerijose. Eksponuojamų darbų įspūdį sustiprina unikali parodos atmosfera: vaizduotę žadina kvapo, garso ir šviesos instaliacijos. Pravėrus duris patenkama į tam tikrą impresionistinį vaizdinį – žaliuojančią gamtos oazę, kurią taip dažnai savo darbuose vaizdavo impresionistai. Ši paroda – tarsi kelionė po vis skirtingas paveikslų įkvėptas aplinkas: ankstyvą rytą gamtos apsuptyje, Paryžiaus kavinių ir miesto šurmulį ar muzikos ir šokio sūkurį. Parodoje lankytojas leidžiasi į kelionę po skirtingus etapus, kuriuos lydi vaizdai, garsai ir išskirtinai šiai parodai sukurti kvapai. Kiekvienas apsilankęs parodoje pagilino savo meninę pajautą, žavėjosi dailininkų gebėjimais savitai matyti ir vaizduoti supantį pasaulį.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.