Teisinė informacija
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

INTERAKTYVIOS EDUKACIJOS SAUGAUS VAIKO MOKYKLOJE
4 klasės mokiniai prieš pat atostogas apsilankė Saugaus vaiko mokykloje ir dalyvavo net dviejose edukacijose: STEAM interaktyvioje edukacijoje ,, Virtualus šuolis " ir ,,Saugaus eismo gide". Kupini puikios nuotaikos ketvirtokai gaudė asteroidus, griovė plytų sienas, sprendė matematines užduotis. Ypač susidomėję vaikai kubų pagalba lavino atmintį, stebėjo ir vertino savo šokių įgūdžius ekrane. Praktinė veikla Saugėnų miestelio gatvėse pareikalavo atidumo ir kelių eismo taisyklių išmanymo. Edukacijos buvo ne tik prasmingos, bet ir smagiai nuteikiančios prieš atostogas.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.