Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

IŠVYKA Į LIAUDIES BUITIES MUZIEJŲ
4 klasės mokiniai per pažintinę-kultūrinę dieną nusprendė giliau susipažinti su Rumšiškių liaudies buities muziejaus eksponatais. Mokiniams rūpėjo pagilinti žinias apie etnografinius Lietuvos regionus, prieškarinės Lietuvos mokyklą, praeities žmonių gyvenimo būdą. Didelio ketvirtokų susidomėjimo sulaukė senasis mokyklos suolas, medinė kuprinė,,veršenikė'', gyva pažintis su prosenelių susisiekimo priemonėmis::bričkomis, rogėmis, karietomis, vežimais. Įdomu buvo sužinoti, kaip spaudžiamas aliejus iš linų sėmenų, rapsų, saulėgrąžų, kanapių ir kitų sėklų. Vaikai gyvai stebėjo gyvulių gyvenimą kaimo sodyboje. Įspūdžių patirta tikrai daug. Išvykos numatyti tikslai pasiekti.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.