Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

EDUKACIJA VAIKŲ LITERATŪROS MUZIEJUJE
1 klasės mokiniai po įtempto pusantro mėnesio mokymosi išvyko į edukaciją Vaikų literatūros muziejuje. Tai pirmoji pirmokėlių lietuvių kalbos pamoka ne mokykloje. Mažieji skaitytojai muziejuje prisiminė smagiausias lietuvių liaudies pasakas, susipažino su daugeliu mielų personažų. Kai kam net labai pavyko: atpažinę veikėjus galėjo pasimatuoti jų kaukes ir kostiumus. Pasakų Tetai vieną po kitos skaitant pasakų ištraukas, mažiesiems pasakų bičiuliams laikas visai neprailgo. Mokiniai pasižadėjo dar ne kartą apsilankyti nuostabioje pasakų karalystėje.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.