Atestacijos programa
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

DĖDĖS RUDENĖLIO ŠVENTĖ,,RUDENĖLIO POKŠTAS''
Visų darželio grupių vaikai salėje susitiko su Dėde Rudenėliu, animacinio filmo veikėjais Fiona ir Šreku. Dėdė Rudenėlis ir vaikučiai mokė Šreką susipažinti su rudens gėrybėmis:vaisiais, daržovėmis, riešutais, gilėmis, kaštonais. Dėdė Rudenėlis vaikus supažindino su įdomesnėmis daržovėmis:kukurūzų burbuolėmis, sviestiniu moliūgu, paprika, cukinija. Po sėkmingos pamokėlės vaikai linksmai šoko, dainavo, dalyvavo linksmosiose estafetėse. Kiekviena grupė buvo pasipuošusi rudeninėmis vaisių, daržovių, grybų karūnomis bei lietaus lašelių ir rudeniniais šrekiukų apsiaustais. Ugdytiniai šventėje patyrė daugybę džiugių emocijų!
,,Ežiukų'' grupės mokytoja Kristina Lideikė

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.