Mokyklos nuostatai
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Galerija

SĖKMĖ TARPTAUTINĖJE KINGS OLIMPIADOJE
Mokykla sulaukė tarptautinės KINGS olimpiados pavasario semestro apdovanojimų. Džiaugiamės aukštais mokinių pasiekimais iš anglų kalbos, lietuvių kalbos ir matematikos. Mokykla pateko į TOP 30 Kauno regiono mokyklų, dalyvavusių anglų kalbos ir matematikos finaluose, pagal mokinių skaičių ir į TOP 20 Kauno regiono mokyklų, pagal žinių lygį pelniusių lietuvių kalbos I lygio diplomų, mokinių skaičių.
Aukščiausius rezultatus pasiekę mokiniai apdovanoti sertifikatais ir medaliais. Jais apdovanotos net trys septintokės: Martina Boeri, Rugilė Burinskaitė ir Gutiera Grigaitytė. Ne po vieną diplomą, taip pat auksinės spalvos sertifikatą ir medalį, pelnė ketvirtos klasės mokiniai:Danielius Dumblys, Elvijus Janonis, Martynas Radzevičius, Kamilė Sakalytė, Estela Vaškelytė.
Aukšti akademiniai mokinių pasiekimai olimpiadoje skatina ir kitus mokinius tobulėti, sekti draugų pavyzdžiu. Susitelkusi bendruomenė laukia naujų iššūkių!