Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Galerija

SĖKMĖ TARPTAUTINĖJE KINGS OLIMPIADOJE
Mokykla sulaukė tarptautinės KINGS olimpiados pavasario semestro apdovanojimų. Džiaugiamės aukštais mokinių pasiekimais iš anglų kalbos, lietuvių kalbos ir matematikos. Mokykla pateko į TOP 30 Kauno regiono mokyklų, dalyvavusių anglų kalbos ir matematikos finaluose, pagal mokinių skaičių ir į TOP 20 Kauno regiono mokyklų, pagal žinių lygį pelniusių lietuvių kalbos I lygio diplomų, mokinių skaičių.
Aukščiausius rezultatus pasiekę mokiniai apdovanoti sertifikatais ir medaliais. Jais apdovanotos net trys septintokės: Martina Boeri, Rugilė Burinskaitė ir Gutiera Grigaitytė. Ne po vieną diplomą, taip pat auksinės spalvos sertifikatą ir medalį, pelnė ketvirtos klasės mokiniai:Danielius Dumblys, Elvijus Janonis, Martynas Radzevičius, Kamilė Sakalytė, Estela Vaškelytė.
Aukšti akademiniai mokinių pasiekimai olimpiadoje skatina ir kitus mokinius tobulėti, sekti draugų pavyzdžiu. Susitelkusi bendruomenė laukia naujų iššūkių!

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.