Ugdymo planas
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

SU MOKSLO IR ŽINIŲ DIENA!
Rugsėjo 1-ąją Vaišvydavos mokykloje plačiai skambėjo mokyklinis varpelis. Į šventę džiugiai nusiteikę rinkosi bendruomenės nariai. Geromis emocijomis tryško ne tik pirmokai, bet ir gausus būrys darželio vaikų.Vieni kitų be galo išsiilgę po ilgų nesimatymo mėnesių gyva bendryste džiaugėsi vyresniųjų klasių mokiniai. Bendruomenė labai pozityviai sutiko žinią apie galimybę dirbti kontaktiniu būdu. Vėjuota diena nė kiek netrukdė visiems susirinkusiems šiltai bendrauti, dalintis vasaros prisiminimais. Dar ilgai mokykla klegėjo nuo vaikų juoko ir kalbų!

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.