Teisinė informacija
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt
MOKSLO METŲ BAIGIMO ŠVENTĖ,,SVEIKA, VASARA!'' 
 
Džiaugsmingai nusiteikę 5-8 klasių mokiniai, jų tėveliai, darželinukai ir mokytojai rinkosi į paskutinį šiais mokslo metais renginį- mokslo metų baigimo šventę,,Sveika, Vasara!''. Susirinkusi bendruomenė šiltai sveikino mokinius, pasiekusius aukštų akademinių pasiekimų pačiose įvairiausiose srityse, aktyviai dalyvavusius mokyklos, miesto, šalies ir tarptautiniuose konkursuose, olimpiadose, ,,Mokyklos mokinio 2021'' nominacija buvo suteikta 6 klasės mokinei Rugilei Burinskaitei, ypač sėkmingai pasirodžiusiai ne viename įvairiapusių kompetencijų  pareikalavusiame renginyje. Svarbi diena ir mokyklos aštuntokams- jie kelia sparnus į gimnazijas. Linkėdami mus paliekantiems mokiniams didžiausios sėkmės, nuoširdžiai priėmėme jų dovaną- didingosios magnolijos medelį. Kad išėję mokiniai bet kada galėtų sugrįžti ir įsitikinti, kad jų pasodintas medelis išaugęs į didelį medį!
Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.