Administracinė informacija
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Pažintinis – gamtamokslinis projektas „Gimtojo krašto žemėlapis“

,,Mes gyvename nuostabiame pasaulyje, pilname grožio, žavesio ir nuotykių. Nuotykiai, kuriuos galime patirti, niekada nesibaigia, jei mes jų ieškome su plačiai atmerktomis akimis”. Jawaharial Nehru.

Pasiilgę gyvo bendravimo 2021 m. birželio 17d. mūsų mokyklos 8-okai su klasės auklėtoja Vilija ir fizinio ugdymo mokytoju Rimantu susirinkome projektinei veiklai ir keliavome Pakalniškių pažintiniu taku. Kalvomis, raguvomis, griovomis ir marių pakrante einantis maršrutas nebuvo lengvas pasivaikščiojimas, bet turtingas gražiu kraštovaizdžiu ir atsiveriančiomis panoramomis.

Viso maršruto metu mokiniai atlikinėjo jiems pateiktas užduotis, grupėmis rinko medžiagą apie lankomus objektus ir pristatė klasės draugams. Nukeliavome net 10000 žingsnių!!! Grįžome pavargę ir laimingi!

Kelionės, išvykos, ekskursijos - puikus būdas įgyti ne tik žinių, praplėsti akiratį, ugdytis socialinius įgūdžius vaikams tokius kaip savarankiškumą, drausmę, mokėjimą elgtis viešumoje.

Mokytoja Vilija Jakubčionienė

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.