Administracinė informacija
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Respublikinis konkursas,, Mano mažasis pasaulis”

Išgirdus žodį pasaulis, įsivaizduojame jį labai gražų ir didelį, rutulio formos, pilną įvairiausių augalų, gyvūnų ir daugybės spalvų. Mums patinka kartu su mama, močiute auginti ir prižiūrėti augalus, jais grožėtis. Todėl ir savo pasaulėlį panorome sutalpinti rutulio formos inde. Vasarą stebėjome, kaip auga mūsų prižiūrimi augalai kieme, darže, šiltnamyje. Rudenį prisirinkome kaštonų, kankorėžių, akmenėlių. Žiemą grožėjomės miegančia gamta, nutirpus sniegui gėrimės pirmaisiais snieguolių žiedeliais. Norime turėti, stebėti savo  gražų ir sveiką pasaulį, suprasti, kaip kiekvieną dieną jis auga ir keičiasi, kaip augu ir keičiuosi aš. K Kviečiam

Mokyklos 3 kl. mokiniai Eimantas Čepas, Danielius Dumblys, Emilija Juodytė, Kamilė Sakalytė, Estela Vaškelytė dalyvavo respublikiniame aplinkosauginiame pradinių klasių mokinių konkurse ,,Mano mažasis pasaulis”.

Konkurso tikslas – ugdyti pradinukų supratimą apie artimiausią gamtinę aplinką ir skatinti palankų jai elgesį bei kasdienius įpročius.

Vaikai galėjo išbandyti naujas veiklos formas, atskleidžiančias kūrybiškumą ir suteikiančias naudingų žinių bei įgūdžių. Dėkojame tėveliams, palaikiusiems idėją, už bendradarbiavimą ir  pagalbą.

Mokytoja Dalia Bajarūnienė

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.