Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt
 
MAŽŲJŲ VELYKOS
Mažieji mūsų bendruomenės nariai- keturių darželio grupių auklėtiniai- labai laukė ir ruošėsi šventiškai sutikti pavasario prisikėlimo šventes. Gerokai prieš Verbų sekmadienį  priešmokyklinės,, Lapiukų'' grupės vaikai pasigamino po spalvotą verbos šakelę. Per Didžiąją savaitę ,,Voveriukų'' grupės auklėtiniai siuvinėjo kiaušinio aplikacijas, mokėsi marginti kiaušinius, spalvino puošnius velykaičių krepšelius. Vyriausieji gi darželio ugdytiniai spėjo pasėti ,,Žaliąją palangę''. Mažųjų rankelėmis buvo pasėta ne tik ridikėlių ar salotų, bet ir vienmečių gėlių. Kad tik neužmiršus jų palaistyti! Paskutinės prieššventinės dienos buvo labai darbingos. Vaikai kasdien savo darbelius talpino į šventinius stendus, vis rasdami,  kaip savo darbeli dar labiau išgražinti Visi vaikai buvo labai geri ir darbštūs, todėl tikrai nusipelnė Velykų Bobutės viešnagės. Nė vienas neliko neapdovanotas!

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.