Teisinė informacija
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Prevencinis renginys „Draugiškas internetas prasideda nuo tavęs“

Kovo 19 d. 8 klasės mokiniai dalyvavo Kauno Algio Žikevičiaus saugaus vaiko mokyklos organizuotame  nuotoliniame prevenciniame renginyje - konkurse „Draugiškas internetas prasideda nuo tavęs“, kurio tikslas - ugdyti mokinių psichologinio ir visuomeninio saugumo įgūdžius internetinėje erdvėje. Renginio metu buvo pristatyta, su kokiais pavojais ir problemomis galima susidurti, nežinant, kaip saugiai naudotis interneto teikiamomis galimybėmis, kaip jų išvengti. Mokiniai dalijosi savo mintimis apie patyčias socialiniuose tinkluose, apie galimus pavojus bendraujant su nepažįstamais žmonėmis. Renginio pabaigoje mokiniai dalyvavo konkurse. Labai džiugu, kad mūsų mokyklos mokinė Guoda Mykolaitytė tapo šio konkurso III-ios vietos laimėtoja.

Mokinius dalyvauti paskatino chemijos mokytoja VILIJA JAKUBČIONIENĖ.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.