Administracinė informacija
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

„Kol žodis gyvas – bus gyva jį dovanojus Lietuva“

2021 m. vasario 15 dieną  baigėsi Kauno miesto mokyklų 2–4 klasių mokinių dailaus rašto konkursas „Kol žodis gyvas – bus gyva jį dovanojus Lietuva“, skirtas paminėti Lietuvos valstybinėms šventėms ir poetės Ramutės Skučaitės artėjančiam 90 metų jubiliejui. Jo tikslas – ugdyti taisyklingo, aiškaus ir estetiško rašto įgūdžius. Pirmasis konkurso etapas organizuotas mokyklose. Mūsų mokyklai finaliniame ture atstovavo 2 klasės mokinė GINTARĖ JARMUŠKAITĖ (mokyt. Renata Vilkinienė) ir 3 klasės mokinys MARTYNAS RADZEVIČIUS (mokyt. Dalia Bajarūnienė). Mokiniai finaliniame konkurso etape gavo užduotį – dailyraščiu, taisyklingai ir be klaidų nurašyti jiems parinktus Ramutės Skučaitės eilėraščius. Tai tapo tikru išbandymu konkurso dalyviams. Mokiniams teko įdėti daug pastangų ir atkaklaus darbo, kol po nelabai pasisekusio pirmo ar antro bandymo dailia rašysena ir be klaidų parašyti žodžiai tvarkingai sugulė į visą eilėraščio tekstą baltame popieriaus lape. Džiugu, kad didžiajai daugumai dalyvių, pateikusiųjų finaliniam konkursui darbus, ši užduotis pasirodė įveikiama. Jų rankutėmis dailiai užrašyti Ramutės  Skučaitės kūriniai sugulė į dar vieną poetės nuostabių eilėraščių rinktinę. Visi finalinio virtualaus konkurso dalyviai buvo apdovanoti padėkomis.

 Capture

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.