Teisinė informacija
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt
VASARIO 16-OJI DARŽELYJE
Darželio ,,Voveriukų'' ir ,,Lapiukų'' grupių vaikai, įprastu būdu lankantys darželį, smagiai nusiteikę laukė Valstybės atkūrimo dienos- Vasario 16-osios. Ruošdamiesi šventei ugdytiniai uoliai dirbo: pasitelkę įvairias  technikas  piešė, kirpo, lankstė ir klijavo, kol jų grupių patalpos nušvito ryškiausiomis spalvomis, svarbiausios iš kurių buvo Lietuvos vėliavos spalvos. Džiugu, kad darbeliais paprašyta pasidalinti su Panemunės seniūnija. Seniūnija šventės proga surengė mažųjų menininkų parodą. Ugdytinių parodą kartu su grupių mokytojomis organizavo meninio ugdymo mokytoja D. Skučienė.
BeFunky collage 1

BeFunky collage 2

BeFunky collage 3

 
Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.