Administracinė informacija
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

NACIONALINIS KRITINIO MĄSTYMO IR PROBLEMŲ SPRENDIMO KONKURSAS
Mokykla sulaukė džiugios žinios iš Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos bei Nacionalinės švietimo agentūros apie mūsų mokinių pasirodymą Nacionaliniame kritinio mąstymo ir problemų sprendimo konkurse. Konkurse mokyklai atstovavo devyni 3-4 klasių mokinai, šeši 5-7 klasių mokiniai ir keturi 8-10 klasių mokiniai.
Du mokiniai-penktokė Rugilė Burinskaitė ir aštuntokas Justas Mikšys pateko tarp dešimtadalio daugiausiai taškų savo klasės grupėje surinkusių šalies mokinių!
Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos ministro Algirdo Monkevičiaus pasirašytais Diplomais taip pat bus apdovanoti geriausiai mokykloje pasirodę klasių atstovai: trečiokas Lukas Mendžickas, ketvirtokas Neilas Zakšauskas, šeštokai Tomas Garbauskas ir Markas Poderis bei septintokas Vakaris Vilkinis.

Priedas: Diplomai

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.