Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

RAŠTO DARBŲ IR MENINIO SKAITYMO KONKURSAI
5 klasės mokinės Rugilė Burinskaitė ir Deina Čiurlytė , padedamos lietuvių kalbos mokytojos Jolantos Čekanskienės ir tikybos mokytojos Dalios Bajarūnienės, dalyvavo Vilkaviškio vyskupijos kurijos Katechetikos centro rašto darbų konkurse,,Jauno kataliko vieta bažnyčioje'' ir parašė jautrius laiškus popiežiui Pranciškui, kuriame išdėstė savo požiūrį į katalikybę, pasakojo apie savo patirtis ir ateities siekius.
4 klasės mokinys Neilas Zakšauskas sėkmingai pasirodė Kauno miesto 3-4 klasių mokinių meninio skaitymo konkurse, paskaitęs Salomėjos Nėries eilėraštį,,Draugystė''. Mokinį konkursui paruošė pradinių klasių mokytoja Sigutė Butienė.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.