Teisinė informacija
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Galerija

,,AKTYVIOS MOKYKLOS'' RENGINYS
Būdami pripažinti AKTYVIA MOKYKLA, skatiname kuo įvairesnes fizinio aktyvumo veiklas ne tik savo, bet ir kaimyninėse bendruomenėse. Ta proga į mokyklą pasikvietėme svečių-gretimo Kauno rajono Girionių darželio priešmokyklinio ugdymo grupės vaikus ir jų auklėtojas. Fizinio ugdymo mokytojas ir ,,Tornado'' krepšinio mokyklos treneris Andrius Macijauskas paruošė mūsų darželio ir svečių priešmokyklinių grupių vaikams įdomią ir įtraukiančią įvairių fizinių veiklų programą. Rungtys ir užduotys vaikams labai patiko, tuo labiau, kad kiekvienos rungties sėkmingas įveikimas buvo vertinamas saldžiuoju prizu. Renginiui skirta valanda prabėgo labai greitai, vaikai po itin aktyvios sveikatinimo veiklos liko patenkinti, išmokę atlikti kamuolio metimo, šokinėjimo, peršokimo ir kitus pratimus.ir judesius.

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.