Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

,,FRIENDS''PROGRAMOS MOKYMAI
Mokykla jau antrus merus dalyvauja ilgalaikėje patyčių ir kitokio žeminančio elgesio programoje,,Friends'', kurią vykdo VŠĮ,,Vaikų linija''.Šį kartą mokėmės dvi dienas:susitikimai vyko su visais mokyklos darbuotojais, su tėvais ir su klasių auklėtojais. Buvo aptarti 2019 metų mokinių ir darbuotojų apklausų rezultatai, taip pat susipažinome su kitų menkinimo būdais ir praktiškai taikėme reagavimo į juos strategijas. Mokymai, be jokių abejonių, duoda realios naudos ir galime pasidžiaugti mažėjančiomis patyčiomis bendruomenės gyvenime. Mokymai bus tęsiami pavasarį..

 20200113 115344

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.