Naujienos
Adresas: Vaišvydo g. 28, LT-45486 Kaunas     Tel. (8 37 ) 38 38 54     El. paštas: vaisvydavosvm@vaisvydava.kaunas.lm.lt

Galerija

SVEČIUOSE PAS SENELĮ KALĖDĄ RUMŠIŠKĖSE
Kelionė į Rumšiškes pas senelį Kalėdą paliko gilų įspūdį vaikučių širdelėse. Vaikai susipažino su kūčių valgiais, senosiomis lietuvių tradicijomis..Iš po staltiesės traukė šiaudus ir aiškinosi jų ilgio reikšmę, sėmė su saujele grūdus, riešutus ir skaičiavo, ar porinis skaičius , jei porinis-tai susiras naujų draugų...Ragavo įvairius senovinius patiekalus: bulves su marškinėliais apibertais linų sėmenų arba kanapių pagardais, duoną su medumi, pyragą su aguonomis, kūčiukus, obuolius ir džiovintus obuoliukus, riešutus... Kalėda pamalonino vaikus dovanomis, o paskutinė jo dovana - pasivažinėjimas arkliukų tempiamais vežimais..

Auklėtoja Violeta Tomkuvienė

Mes naudojame slapukus
Savo svetainėje naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir vartotojo patirtį (sekimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad jei jas atmesite, gali būti, kad negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.